SENIOR 2014

SENIOR 2014

martes, 23 de octubre de 2012

PARTIT CONTRA SANTA POLA

Primer partit de lliga en casa contra un dels equips que segur estarà per dalt en la classificació: un rival important per saber què podem fer i on podem fallar; saber realment com està l'equip i els jugadors, i excepte la segona part, crec que no vam defraudar, encara que estiguem abocats sempre a patir més del que ens toca....
El partit comença amb molt d’encert nostre cara a la canasta contrària, especialment en el llançament de tres punts. Juanvi Salamanca dos vegades i una altra Franki ens arranca el primer avantatge en el partit, però els nostres errors en defensa per deixar tallar el contrari cara al baló, per no agafar el rebot i per permetre que hi hagen tirs exteriors còmodes ens fan arribar a la fi del primer quart amb un resultat ajustat: 20-19. Sols ens falta apretar un poquet més les dents i començar a defendre millor.
I comença el segon quart, comença la desfeta. Si la cistella fóra una piscina segur que no hauríem tirat el baló dins d'ella. Fins el minut 7 no fem la primera canasta de joc, i el més perillós de tot era que els jugadors anaven baixant el cap poc a poc. Pareixia que no tenien confiança en ells mateixos i, per si no fóra poc, no estàvem defenent gens bé. El parcial fins el minut 7 és de 0-14; no fan falta més explicacions. A partir d’ací augmentem la defensa i sols fan una cistella en joc (la resta de l’equip contrari són tirs lliures) i nosaltres fem 10 punts en 3 minuts. El partit es posa complicat 30-41. (Parcial del segon quart 10-22).
Teníem que apretar; teníem que tindre confiança i alguns jugadors tenien que apareixer. No podien estar sense anotar, no és normal que el nostre equip es quede en 10 punts en un quart. Pareix que hem decidit tornar a jugar. Comencem un poc fallosos, però l’actitud i l’agresivitat no és la mateixa: ara comencem a arribar, Juanvi Salamanca i Manel augmenten la seua agresivitat en la part exterior, la entrada de Adrian "El Pibe", ens dóna una altra defensa i arriba l'hora de Carles que agafa protagonisme i decidix que vol guanyar el partit, i tots els altres jugadors el segueixen com s'ha de fer. A partir del minut 3, parcial de 16-4 fins el minut 10, que ha canviat? La defensa... Si treballem en defensa i ataquem la cistella podem ser imprevisibles. El parcial del tercer quart és de 18-9, (resultat parcial 48-50, tornem a estar al partit).
Últim quart, és el quart de Carles (7 punts seguits en 3 minuts) i "el Pibe", demostrant per què està en aquest equip, i per què tots el volem ací amb nosaltres. Ens dóna alguna cosa que a vegades oblidem i ell s'encarrega de recordar-ho. Som agressius, defenem, lluitem cada baló, cada possessió. Arribem a estar 10 punts dalt en el marcador (63-53) al minut 8. Pareix que estem a punt de perdre la concentració perquè ens fan un parcial de 0-5 però Antoni Molina, jugant de base, agafa el baló i intenta jugar el nostre joc i, gràcies a això, aconseguim en l’últim minut fer un parcial de 4-1. El parcial de l’últim quart és de 23-13.
Resultat final 71-63.
Crec que aquest resultat (i vist cada quart per separat) indica clarament quin ha de ser el nostre joc: hem de ser molt agressius en defensa, no hem de permetre cistelles fàcils i hem de cansar-nos en defensa per poder córrer i atacar la cistella ràpidament en atac. Tots els jugadors van ser importants en moments donats però, això sí, crec que Carles Oltra, Antoni Molina i Victor Vidal no poder desaparèixer mai en cap partit, un sols potser, però els tres no, perquè confie que quan algun d'ells no estiga tindrem a Juanvi Salamanca, Franki Tomas, Adrian Cea, Rubén Bellón i Manel que aportaran el que han d’aportar...
Teníem la baixa de dos jugadors que també han de sumar Juanvi "pilero" i Fede... Esperem recuperar-los prompte i així tindre un gran equip... Nosaltres posarem el nostre nivell.