SENIOR 2014

lunes, 1 de octubre de 2012

LLIGA VALENCIANA

Es l’hora de fer un poquet de balanç del que ha sigut la Lliga Valenciana fins a este moment, en el que hem arribat a les semifinals de la mateixa, de valorar el que hem fet be però també i amb molta mes intensitat el que hem fet malament, que no tenim que oblidar-nos de que hem fet moltes coses males, i es de estes de les que tenim que aprendre, el que fem be o fem be però el que fem malament tenim que solucionar-lo.
El primer partit el varem jugar contra el Martinez Valls-Albaida en el seu camp, davant teníem un equip jove, que estava en formació, van aconseguir marcar les diferencies testa el primer moment, amb un resultat en el primer quart de 16-20, el segon quart ens dona el baixo de sempre, no anotem, i no juguem com saben per això el resultat es de 14-11, però pareix que al tercer quart tornem  a donar el que tenim que donar, mes gana i mes intensitat, el que fa que el resultat de este quart siga de 9-18, cambie sempre la intensitat defensiva, quant ens posem a defendre saber fer-ho, però no sempre tenim la mateixa gana; el últim quart ja va ser mes de aguantar el resultat per això el resultat de este quart era de 16-14.
A la fi el resultat final es de 55-63, falta molt de rodatge i no estem tot lo encertats que deuríem estar, però era el primer partit i si be no  es escusa no hem de parar de treballar.
El segon partit era en Moixent, una pista en la que en la ultima visita vam perdre, però esta vegada, el equip pareixia preparat per aconseguir una victòria, comencem el primer quart a bon ritme  10-20 encarrilem el partit amb un bon atac, però algo dolents en defensa, el segon quart, es un altra vegada el baixo de sempre i el perdem 16-14, però el tercer quart estem disposats a trencar el partit i en una defensa 1-3-1  aconseguim furtar molts balons i acabem en un resultat de 7-22, en este quart els contraatacs i els robos de baló, son una constant, ací trenquem el partit, el últim quart el perdem però el partit ja estava decidit, resultat de este quart 16-12, a la fi el resultat del partit va ser 49-78.
I arriba el dia de la presentació, realment no em feia cap gracia eixe partit, ja que els jugadors el dia de la presentació no tenen el cap on han de tindrelo, i realment es així, perquè la eixida que fem es una eixida horrible, sense defensa, sense atac, tans sols algunes accions esporàdiques ens mantenen en el partit, i el resultat de este quart es 13-22, el segon quart pareix que anem arreglar poc a poc, comencem a entrar en joc, comencem a atacar en trellat, en idees a córrer que a la fi es el joc que mes ens agrada, els bases comencen a manar i els jugador importants del equip van apareixen, el final de este quart es de 21-17; arriba el descans i desprès de donar-li (mereixcudament un reconeix-me’n al nostre Argenti al que tots estimem) anem als vestidor, i decidim que hem de lluitar a tope per guanyar el partit, i realment eixim de un altra manera, la eixida es espectacular, joc rapit, defensa mes agressiva, rebots, contraatacs es el moment que mes disfruta la gent que estava a la grada, es el moment que mes bon joc fem, i això es tradueix en el resultat 27-9 ho diu quasi tot, si be es clar que el Tavernes baixa un poc els braços, desprès en el últim quart hem de navegar, però no baixem els braços, si be fallem un poc, si be tornem a relaxar-nos un poc, no es tant perquè el resultat en este quart es de 24-18 el equipo continua sumand, el resultat final es de 85-66.
Ara arribem a les semifinals de la Lliga Valenciana, en este moment encara no se qui ens tocarà, però si tinc clar una cosa, si nosaltres seguim jugar com estem fent-ho quan ho fem be, si els moments dolents son els menos, i els moments bons son els mes, podem arribar fins a la final, on el any passat vam perdre, però si este any arribem estic segur que anem a per eixe trofeu.
Tenim que millorar molt en alguns aspectes importants del joc col·lectiu, defensa, intensitat, agressivitat, lluita, i en atac fer be el bloquejos, carregar al rebot, selecció de tir, pases, i per suposat balanç defensiu…….
Ànim xicots estem ahí gracies a vosaltres, i hem de seguir si o si……