SENIOR 2014

SENIOR 2014

jueves, 1 de noviembre de 2012

PARTIT CONTRA VILLENA

Diumenge ens tocava jugar en una pista complicada, una pista en la què sempre havíem perdut per pocs punts però que, fins ara, no havíem tingut mai la sort de tornar a casa amb la alegria de la victòria.
El partit no va ser un dels millors que hem jugat, ni molt menys. Molt dur en defensa i poc encert en atac per part dels dos equips.
Al primer quart ens costa dos minuts fer la primera cistella en joc, (este aspecte tindrem que millorar-lo), però un triple de Juanvi Salamanca ens torna a col·locar en un 6-6 al minut 3 de partit. Tornem  a tindre lagunes an atac però en defensa no estem fent les cosas massa malament. Aconseguim finalitzar el primer quart amb avantatge 14-20 gràcies als triples de Carles i Antoni.
En el segon quart Antoni i Carles es carreguen prompte amb la tercera falta personal, cosa que fa que no puguen jugar este quart, més que res per aguantar-los fins el final. Ens costa 6 minuts fer la primera cistella, fent-nos l'equip rival un parcial de 7-0 per empatar el partit a 21 en el minut 6 de partit. En estos moments apareix la figura d’Adrian Espiño que amb dos triples ens dóna un poc d’ales per continuar lluitant. El parcial del segon quart és de 14-11 i el parcial del partit 28-31.
En este tercer quart Victor per fi apareix per demostrar el que pot fer i amb 4 punts seguits d'ell aconseguim fer un avantatje de 4 puntets 31-35. Si bé en este quart pràcticament totes les cistelles que fem són de tirs lliures, gràcies a les penetracions que estem intentant en les que en totes les jugades aconseguim alguna cosa, el parcial del quart es de 13-10, per a un parcial de partit de 41-41.
En l’últim quart teníem que intentar-ho tot, no podíem tornar a perdre un partit a Villena. Per tant pugem la intensitat defensiva i amb Adrian Espiño, Victor, Molina i, com no, el triple definitiu de Franki, aconseguim una victòria importantíssima per continuar sumant en esta lliga que será molt difícil. El parcial de l’últim quart 14-22, per a un resultat de 55-63.
Este cap de setmana tenim dos partits molt complicats: Denia, el dissapte a les 20'30 i anem a Campello per jugar un partit ajornat diumenge a les 11'30. Devem intentar sumar en els dos partits... Esperem que per ara l’ambient d’equip que tenim continue endavant.