SENIOR 2014

SENIOR 2014

lunes, 29 de septiembre de 2014

NOU SENIOR A







Aquest any comencem un nou projecta amb el sènior A del C.B. Oliva, el any passat en acabar la temporada no vaig fer cap valoració, i crec que ha arribat l’hora de fer un poc de recapitulació i recordar eixe equip que fa temps vaig agafar per entrenar-lo, amb tot allò que hem patit i que hem disfrutat.
El any passat va ser la culminació de un treball fet per part dels jugadors i per part meua i del club (menció especial a Oscar Roca que sempre ha sigut de gran ajuda, sobre tot en els moments dolents que he tingut, que també han sigut prous), desprès  de acabar moltes temporades en posicions on ens salvem de no  baixar, va arribar la temporada en que si que vam baixar, però no per això el equip en va enfonsar, tot el contrari vam ser mes EQUIP, vam decidir treballar tots junts per millorar la situació. I així ho vam fer.
Desprès de la temporada en preferent tornem a la categoria Autonómica on arribar a estar en un tercer lloc mol meritori en acabar la temporada, la següent temporada no es massa bona, però la temporada passada aconseguim un segon lloc molt important, perden el partit decisiu per poder estar en Nacional, no va poder ser, però eixe no era el objectiu, per tant podem dir que la temporada passada va ser de les  millors per no dir la millor desde que estic al equip.
El equip humà que he treballat ha estat mol bo i agradable, encara que de vegades hem tingut les nostres discussions però es normal en un grup que treballa i disfrutar junts, com ho hem fet…
Les baixes de Antoni Molina, Carles Oltra, Manel, Adrian (el pibe), i sobre tot Adrian Cea (per la seua gana i entrega) son mol difícils de suplir, ells ens donaven una qualitat excepcional,  un saber estar en la pista que mai es podrà suplir…. GRACIES a vosaltres per ser part de este equip i grup humà i teniu que saber que les portes del equip sempre estaran obertes per vosaltres.
Este any temporada nova, moltes baixes moltes altes, cinc jugadors s’han incorporat al projecte, d’ells alguns ja han jugat amb nosaltres però a un rol diferent, este any alguns jugadors han de adaptar-se a les noves circumstancies a nous reptes, i hem de tornar a començar a unir al grup per formar un EQUIP amb condicions.
Jugadors com Nicolau i Alex Tomàs que poden i han de ser referents en el equip tenen que assumir el seu nou rol dintre del grup, estic segur que acabaran sen eixe referent  i acabaran assimilant el que fa falta d’ells.
Altres com Salva Mengual  o Vicent Fabregat, (nous al sènior A), aportaran allò que faça falta per a millorar el grup.
En definitiva moltes cares noves, moltes coses noves a treballar, hem de reinvertar-nos, hem de començar de nou, amb tot allò que comporta eixe començament.
SE que molt van a criticar al equip que voldran resultats i bon joc ja desde el primer moment, jo desde ací voldria demanar-los a tots un poc de PACIÈNCIA, un poc de AJUDA per a que el grup puga créixer i millorar, les critiques que siguen positives,  per favor, es un grup nou, un grup que no em cansaré de dir sols entrena junts un dia a la setmana, però eixe dia treballa per millorar…… si alguna cosa fem mal, esperem que se’ns puga perdonar, esperem que ningú vullga que anem a guanyar una lliga el primer any… el objectiu que en marcat es quedar dels cinc primers, crec que si es pot fer, i per això demana també la ajuda de la nostra afició, una ajuda que mai ens ha faltat i que crec que ha de seguir omplin la grada i cridant per ajudar als seus….
En definitiva, anem a disfrutar i fer disfrutar, anem a treballar e intentar que tots els que vingen a vorer els partits puguen anar-se’n a casa contents del treball……
4.- Nicolau Pallares
5.- Robert Escamez
6.- Alex Tomas
7.- Salva Mengual
11.- Fede Roccazzella
12.- Ruben Bellon
13.- Victor Vidal (el capi)
14.- Vicent Fabregat
15.- Juan Vicente Cardona (el pilero)
16.- Alex Escamez (de vegades reforçara al equip)
17.- Francesc Tomas (el motivaor)
Aquest es el EQUIP de este any, esperem que disfruteu tots com pensé fer-ho jo amb ells.



No hay comentarios:

Publicar un comentario